Displays

Displays

Gevarieerd aanbod van kleine lederwaren

Het presentatierek biedt geldbeugels, portefeuilles en bankkaarthouders aan op een verzorgde en overzichtelijke manier. Wij houden continu de vinger aan de pols. Rekening houdend met uw cliënteel en de omloopsnelheid van de modellen en artikelgroepen, sturen wij het aanbod bij.

Regelmatige update van het gamma

Uw klant vindt altijd een aantrekkelijk aanbod van zowel klassieke als trendy modellen. Wij zorgen immers voor een regelmatige update van het aanbod en houden zelfs rekening met de seizoenen. Zo zal u in de zomer andere modellen vinden dan in de winter. We spelen in op bijzondere gelegenheden als kerst, de communies, vader- en moederdag om de verkoop te maximaliseren.

Geen of minimale investering: u kiest de formule én de marge

FL-Trading biedt u twee bijzonder interessante opties. Enerzijds is er de formule waarbij u de ruimte voorziet voor het presentatierek en de artikelen aankoopt. Wij zorgen voor een gevarieerd, attractief en vlot verkopend assortiment en U geniet van aantrekkelijke marges! U kunt rekenen op ons advies. We analyseren het koopgedrag van uw cliënteel en passen de collecties daarop aan. Niet verkochte artikelen nemen we terug zodat u een maximaal rendement behaalt. Anderzijds kunt u ook kiezen voor onze consignatieformule waarbij u enkel de verkochte goederen betaald. U hoeft de artikelen niet aan te kopen. Wij zorgen voor een modieus en aantrekkelijk gevuld rek, ruilen niet-verkochte producten om voor nieuwe artikelen en adviseren waar nodig.

Beperkte investering in tijd

Uw tijd is kostbaar. Daarom is ons concept eenvoudig en vraagt het weinig handling. U geeft ons de stock door en wij bezorgen u nieuwe producten om aan te vullen. De producten zijn stijlvol geblisterd, duidelijk geprijsd en voorzien van barcode, en dus meteen presenteerbaar in de winkel.

Toegankelijk prijsniveau

De verkoopsprijzen variëren van 10€ tot 40€ voor de EVA collectie en van €12 tot €50 voor de JULIEN en JULIETTE collecties. Daardoor zijn de artikelen aantrekkelijk voor een groot publiek en ook ideaal als geschenk.

Ondersteuning en advies

Uw succes is ook ons succes. Daarom beschouwt ons team u als een partner. We staan u graag met raad en daad bij. We analyseren, adviseren en sturen het assortiment bij op basis van de omloopsnelheden van de producten. Elke winkel heeft immers een uniek klantenprofiel en daar spelen we graag op in.

Interesse?

Voor meer info gelieve contact met ons op te nemen: contactformulier